studiokorba Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Witam. Swego czxasu pracowałem na Autocadzie i chcąc zestawićplansze do wydruku eksportowałem grafiki wektorowe z Cada poprzez zainstalowanie wirtualnego plotera (z listy w manadżerze) HP7586B. Plik PLT utworzony przez ten ploter odczytywany był przez Corela. W ZWCadzie na liście dostępnych ploterów nie widzę HP7586B a próby z dostępnymi modelami nie przyniosły efektów. Może ktoś z Was wie jak przerzucić grafikę z ZWCada do Corela, z zachowaniem grubości linii i skali wydruku??? Dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2P Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Najprostsza metoda, którą stosuję to..... PDF! Wydrukować rysunek do PDF, a następnie otworzyć (lub zaimportować) w CORELDraw. Pozdr. =2P= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
studiokorba Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 Dzięki za pomoc. Mam nadzieję, że mój corel otworzy pdf'a, bo wiem, że kiedyś "protestował"...Dzięki za pomoc. pozdrawiam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts