studiokorba Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam. Swego czxasu pracowałem na Autocadzie i chcąc zestawićplansze do wydruku eksportowałem grafiki wektorowe z Cada poprzez zainstalowanie wirtualnego plotera (z listy w manadżerze) HP7586B. Plik PLT utworzony przez ten ploter odczytywany był przez Corela. W ZWCadzie na liście dostępnych ploterów nie widzę HP7586B a próby z dostępnymi modelami nie przyniosły efektów. Może ktoś z Was wie jak przerzucić grafikę z ZWCada do Corela, z zachowaniem grubości linii i skali wydruku??? Dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2P Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Najprostsza metoda, którą stosuję to..... PDF! Wydrukować rysunek do PDF, a następnie otworzyć (lub zaimportować) w CORELDraw. Pozdr. =2P= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studiokorba Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Dzięki za pomoc. Mam nadzieję, że mój corel otworzy pdf'a, bo wiem, że kiedyś "protestował"...Dzięki za pomoc. pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi