Seny_Lis Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Witam, to mój pierwszy post na tym forum. Mam pytanie techniczne odnośnie ZWCad'a. W wyszukiwarce nie znalazłem podobnego tematu. Jakie są obecnie minimalne oraz optymalne wymagania sprzętowe, na których można swobodnie pracować na ZW? Czy ZWCad obsługuje karty Quadro? Czy program obsługuje 64bity? Jeszcze pytanie poboczne. Czy są może prowadzone prace nad aplikacją typu BIM przez ZWCad Software? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Pod poniższym linkiem można znaleźć obszerny opis dotyczący wymagań sprzętowych (dotyczy również ZWCAD 2012) Wymagania sprzętowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seny_Lis Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Dzięki za informację. Taki link na pewno nowym użytkownikom się przyda. Szkoda tylko, że Quadro nie obsługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi