Sizacz Opublikowano 14 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października Witam. Mam problem z drukowaniem z ZWcad2020. Niezależnie od wybranej drukarki pojawia się błąd w wyświetlaniu linii co ilustrują załączone rysunki. Na załamaniu linii zamiast widocznego w projekcie zakończenia linii pojawia się grot. Na zwcad zainstalowanym na innym komputerze ten błąd nie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 14 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października Witam, czy wykorzystywany jest jakiś styl wydruku? Czy na innym komputerze też jest wersja 2020? Jakie jest vernum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sizacz Opublikowano 14 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października (edytowane) Drugi zwcad to wersja 2021. Mój ma vernum: 2020.01.07(53615)_x64 Wydruk bez stylów na obu programach. Edytowane 14 Października przez Sizacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 14 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października Ciężko po zrzutach stwierdzić w czym jest problem. Czy wydruk jest w trybie szkieletowym 2D czy włączone jest jakieś cieniowanie? Jak wygląda podgląd wydruku? Może być też kwestia szerokości polilinii w miejscu rozpoczęcia. Proszę przesłać rysunek na pomoc lub priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sizacz Opublikowano 14 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października Błąd ten pojawia się już na podglądzie wydruku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 14 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października A jak wygląda to na innej drukarce np. pdf Creator, Microsoft Print to PDF? Proszę przekopiować cześć z tych obiektów do nowego rysunku i sprawdzić. Przydatny byłby też fragment rysunku do analizy (priv). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sizacz Opublikowano 14 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października Dobrze, już wysyłam. Z innymi drukarkami jest ta sama historia, bez różnicy czy drukuję do pdf'a czy na papier. A fragment tego rysunku już przesyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 14 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października Rozwiązaniem w tym wypadku może być przestawienie generowania polilinii na zablokowane albo nie zamykanie polilinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sizacz Opublikowano 14 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października Niestety, to rozwiązanie w moim przypadku nie pomaga z uwagi na znaczne zagęszczenie węzłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi