krismk3 Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września Witam proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu dotyczącego tworzenia pojazdu ze skrętną tylną osią. Mam taki problem, że po stworzeniu skrętnej tylnej osi nie mogę nią sterować manualnie podczas przejazdu w tabeli SmartPath Tools nie mam opcji Manual Steer, gdzie mogę ręcznie użyć kąta skrętu osi. Opcja ta jest widoczna wyłącznie w pojazdach zaimplementowanych do programu, które jedynie mogę modyfikować. Problem pojawia się, że przy modyfikacji istniejących pojazdów nie mam możliwości dodania lub odjęcia osi. opcje są wyszarzone i niedostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września Witam, zwróciłem się do producenta w tej sprawie. Proszę najlepiej o kontakt na pomoc@zwcad.pl, gdyż prawdopodobnie będą potrzebne dodatkowe informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi