Slawek77 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Dzień dobry Poszukuje pomocy. Przesiadłem się AutoCada na ZWCADA i pojawił mi się problem z wydrukami. Na wydrukach pojawiają mi się informację "utworzono w wersji edukacyjnej ZWCAD" Zarówno AutoCada jak i ZWCADA mam w pełnej firmowej wersji. O ile do AutoCada był patch eliminujący "zarazę" z rysunków to nie potrafię sobie poradzić w łatwy sposób w ZDCADzie. Niestety praca polega na tym że korzysta się w istniejących rysunków poprzez kopiowanie stworzonych wcześniej elementów i nie jestem wstanie dowiedzieć się w którym miejscu pojawił się ten zapis na rysunku i którym. Czy może ktoś coś poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Z rysunków z wersji EDU nie można kopiować żadnych obiektów, bo ten stempel przenosi się na inne rysunki. Proszę o przesłanie rysunku na pomoc@zwcad.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi