KBR Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Nie wiem co jest, ale u mnie wcale się nie zapisują pliki autosave. Mam ustawiony autozapis na 10mni wszystkich otwartych plików, zmieniłem połażenie plików save na własne. Program to ZWCAD Architecture 2018r. Co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Czy ścieżkę automatycznego zapisu ustawił Pan w lokalizacji jak na poniższym zrzucie czy została domyślna ścieżka do Temp? Czy poszukuje Pan plików z rozszerzeniem zs$ i czy inne pliki się tworzą? W którym momencie sprawdza Pan powstanie plików czy w trakcie pracy czy po zamknięciu programu? Czy ma Pan prawa zapisu do ustawionego katalogu? Czy jest włączone w systemie wyświetlanie wszystkich plików? Jaki jest system operacyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 też zmieniam lokalizacje zapisów *.sv$, nie natknąłem sie na w/w "problem", architecture na bank nie ma na to wpływu tylko ewentualnie tzw. "golas" tj. zwcad pro, ale to dziwne dla mnie, mam teraz wersje 2022 architecture, zero problemów, część spraw od wielu lat nie rozwiązano, ale idzie to "obejść" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi