Mich29 Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Dzień dobry. Mam problem z instalacją ZWCADa 2022. Pasek dochodzi do 25%, po czym wyskakuje informacja o nieudanej instalacji i chyba głównie chodzi o ten element DotNetFX47. Sam niezbyt się na tym znam, a w internecie już przeszukałem sporo tematów i dalej nie wiem o co chodzi. Bardzo prosiłbym o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Witam Jaki jest system operacyjny? Proszę rozpakować plik instalacyjny np. programem 7-zip i zainstalować samego ZWCAD-a (plik główny i językowy). Jeśli pojawi się problem z uruchomieniem programu po instalacji, to potrzeba pobrać DotNetFX47 i zainstalować analogicznie przez rozpakowanie. Widocznie system blokuje instalację tego komponentu. Pod poniższym linkiem można pobrać instalator offline. Gdyby dalej był problem, to można rozpakować metodą jw. Instalator .NET Framework 4.7.2 w trybie offline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi