Mich29 Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2022 Dzień dobry. Mam problem z instalacją ZWCADa 2022. Pasek dochodzi do 25%, po czym wyskakuje informacja o nieudanej instalacji i chyba głównie chodzi o ten element DotNetFX47. Sam niezbyt się na tym znam, a w internecie już przeszukałem sporo tematów i dalej nie wiem o co chodzi. Bardzo prosiłbym o pomoc. Cytuj
pawmal Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2022 Witam Jaki jest system operacyjny? Proszę rozpakować plik instalacyjny np. programem 7-zip i zainstalować samego ZWCAD-a (plik główny i językowy). Jeśli pojawi się problem z uruchomieniem programu po instalacji, to potrzeba pobrać DotNetFX47 i zainstalować analogicznie przez rozpakowanie. Widocznie system blokuje instalację tego komponentu. Pod poniższym linkiem można pobrać instalator offline. Gdyby dalej był problem, to można rozpakować metodą jw. Instalator .NET Framework 4.7.2 w trybie offline Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi