metiu Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Witam Przy projekcie z dużą liczbą arkuszy (ciężko podać konkretną liczbę - u mnie błąd występuje przy 20+ arkuszach, a nie mam jak przetestować mniejszej liczby) często program zawiesza się i po chwili wyłącza. W 99% przypadków (u mnie przynajmniej) jest to w momencie wskazywania okna do druku. Najczęściej pojawia się krzyżyk do wskazania punktu i po chwili program "wisi", a po kolejnych paru sekundach całkowicie wyłącza. Czasami zdarza się to przy próbie włączenia okna do druku (samo okno się nie pojawia), ale najczęściej przy wskazywaniu ramki. Czy ktoś zaobserwował podobne zachowanie ZWCAD 2021 z SP2 (vernum = "2021.03.25(63304)_x64")? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Witam, Proszę sprawdzić wielkość i oczyścić katalog TEMP użytkownika jeśli jest >500MB. Katalog najprościej odnaleźć wpisując %temp% w pasku adresu dowolnego folderu jak w zał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi