Małgorzata_R Posted December 12, 2020 Report Share Posted December 12, 2020 Dzień dobry, niedawno zakupiłam ZWCAD Architecture 2020. Mam problem z grubościami linii na wydruku, a mianowicie wszystkie elementy, które rysuję w ZWCAD Arch. są widoczne na wydruku jako gruba linia. Tylko elementy, które narysowałam w zwykłym ZWCAD 2020 są widoczne na wydruku jako cienka linia. Chciałabym, żeby kreskowanie i warstwy ocieplenia były najcieńszą linią, ściany konstrukcyjne najgrubszą i ściany działowe pośrednią. Takie też grubości zadałam w "ustawieniach warstw ściany". Ustawiłam właściwe "ustawienia globalne", a w "ustawieniach wydruku" "szerokość linii wg linii obiektu". Załączam screeny ustawień. Czy ktoś może mi pomóc i podpowiedzieć, gdzie robię błąd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin_S Posted December 13, 2020 Report Share Posted December 13, 2020 ponizej tak mam poustawiane , ewoluowało od 2013r. W1-Model.pdf W1.dwg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts