hose2001 Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Witam, w komputerze posiadam dwie karty graficzne. Podczas uruchamiania ZWCAD, klikając prawym klawiszem myszy na ikonę mogę wybrać z jakim procesorem graficznym otwieram program. Mogę też w ustawieniach Nvidia wybrać na stałe procesor graficzny. Tutaj pytanie jak sprawdzić czy faktycznie ZWCAD uruchomił się z daną kartą graficzną? Mam możliwość "podglądnięcia" które programy aktualnie wykorzystują daną kartę graficzną i niestety mimo wcześniejszego wyboru, brakuje ZWCAD na liście. Czy w takim razie ZWCAD uruchamia się na zwykłej karcie czy na tej o dużej wydajności? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Witam, ostatnio poruszany był podobny temat. Proszę zajrzeć pod link: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi