Jotgie Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dz.D. Dzisiaj kupiłem... dostałem firmowego ZWCAD-a 2010 Prof. Do pakietu jest dołączona Instrukcja obsługi. Czy istnieje tak instrukcja w wersji elektronicznej, najchętniej pdf? Na stronie www.zwcad brak takiej instrukcji. PS. Wiem, że można korzystać z pomocy, więc proszę nie pisać takich odpowiedzi.
gruzin Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 tutaj są poradniki: http://zwcad.pl/zwcad_dokumentacja.php
Jotgie Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 To mam. To dla wersji 2007 a mamy już 2010 i choć podstawowe funkcje są takie same lub co najmniej podobne to jednak wielu brakuje (np. w opcji 3D). No i w tej wersji wiele zrzutów ekranu jest z wersji angielskiej a nie polskiej i choć specjalnie mi to nie przeszkadza to jednak wolałbym bardziej "przystępną" wersję, ponieważ nie znam angielskiego.
Martin_S Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Przydały by się róznice miedzy wersjami, tzn. lista nowych funkcji i komend w stos. do poprzednich wersji. Moze byc tez w pdf, łatwiej śledzić rozwój. P.S. ja czekam na wprowadzenie komendy _solprof do 3D i innych do 3D.
Rekomendowane odpowiedzi