gregula Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Witam, Witam, Posiadam starszą wersję formZ z 1999roku.Przez ostatnie 12 lat nieużywaną. Chcę wrócić do projektowania biżuterii. Kluczem jest port równoległy. Niestety w moim nowym komputerze nie ma wejścia parallel port. Czy przejściówka z równoległego na usb będzie pracować? Pozdrawiam Greg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Witam Z tego co widziałem, takie przejściówki są dostępne w sieci i można je kupić za parę złotych. Według mnie najprostszym i najszybszym rozwiązaniem będzie kupienie takiego adaptera i sprawdzenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregula Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Już zamówiłem,mam nadzieję,że będzie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregula Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Niestety nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi