sulvalla Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 Mam pytanie - nie wiem czy to właściwe forum dla tego pytania, ale będę wdzięczna za pomoc. Nie wiem, co mogłam nacisnąć, ale włączyło mi się okno dialogowe przy kursorze i nie wiem jak je wyłączyć. Screen poniżej. Cytuj
pawmal Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 Może zamknąć ten pasek na krzyżyku w prawym górnym rogu? Cytuj
sulvalla Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 Niewątpliwie jest to rozwiązanie : ), aczkolwiek nie rozwiązuje problemu - okno znika na chwilę i pojawia się z kolejnym kliknięciem. Cytuj
pawmal Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 CTRL+SHIFT+P proszę sprawdzić. Cytuj
sulvalla Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 O, a to jest rozwiązanie - zniknęło, dzięki! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi