sulvalla Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Mam pytanie - nie wiem czy to właściwe forum dla tego pytania, ale będę wdzięczna za pomoc. Nie wiem, co mogłam nacisnąć, ale włączyło mi się okno dialogowe przy kursorze i nie wiem jak je wyłączyć. Screen poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Może zamknąć ten pasek na krzyżyku w prawym górnym rogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulvalla Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Niewątpliwie jest to rozwiązanie : ), aczkolwiek nie rozwiązuje problemu - okno znika na chwilę i pojawia się z kolejnym kliknięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 CTRL+SHIFT+P proszę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulvalla Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 O, a to jest rozwiązanie - zniknęło, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi