Mayster Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Co prawda "tylko" w kategorii U21, ale jednak udało się zdobyć złoto. Myślę, że nasi piłkarze w tym samym wieku powinni brać przykład z siatkarzy ;) Osobiście średnio mam czas oglądać różne zmagania sportowe, ale w przypadku tych mistrzostw zrobiłem wyjątek i nie żałuję, pewnie tak samo zrobię w czasie Mundialu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobaki1 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 pilkarze powinni z nich brac przyklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasien Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 piłkarze biorą przykład z tych którzy robią hajs, czyli np polityków ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erudyslaw Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Młodzi zdobyli w zeszłym roku a seniorzy teraz MŚ. Przynajmniej w czymś jesteśmy potęgą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi