micek Posted May 23, 2017 Report Share Posted May 23, 2017 Witam, może dla niektórych to błahy problem ale nie umiem sobie z nim poradzić. Mam ZWCAD Architecture 2017 "2016.12.09(12354)_x64" od jakiegoś czasu mam problem przy wstawianiu obiektów architektonicznych - nie widać dynamicznego podglądu po wybraniu obiektu przed wstawieniem. Wydaje mi się że nic nie grzebałem w ustawieniach a ten element nie działa. Czy jest jakaś zmienna, lub funkcja która reguluję tę sprawę?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin_S Posted May 24, 2017 Report Share Posted May 24, 2017 (edited) ta wersja ma sporo bugów, po właczeniu BASELINE HATCH na dole jest ciut lepiej widac podglad sciany...ale juz blisko zbliza sie Architecture na silniku 4.0 ...ja czekam nadal ale pracuje na wersji 2015 Edited May 24, 2017 by Martin_S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts