micek Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Witam, może dla niektórych to błahy problem ale nie umiem sobie z nim poradzić. Mam ZWCAD Architecture 2017 "2016.12.09(12354)_x64" od jakiegoś czasu mam problem przy wstawianiu obiektów architektonicznych - nie widać dynamicznego podglądu po wybraniu obiektu przed wstawieniem. Wydaje mi się że nic nie grzebałem w ustawieniach a ten element nie działa. Czy jest jakaś zmienna, lub funkcja która reguluję tę sprawę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 (edytowane) ta wersja ma sporo bugów, po właczeniu BASELINE HATCH na dole jest ciut lepiej widac podglad sciany...ale juz blisko zbliza sie Architecture na silniku 4.0 ...ja czekam nadal ale pracuje na wersji 2015 Edytowane 24 Maja 2017 przez Martin_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi