lukasz215a Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Czy jest jakiś moduł lub lisp do zwcada ułatwiający projektowanie niwelety (przekroju poodłużnego) drogi. Chodzi o coś takiego co po wprowadzeniu łamanej linii pozwoli na wpisywanie łuków o zadanym promieniu i przeliczałoby rzędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Coś takiego właśnie tworzę. Wersję testową wysłałem na priv. Edytowane 4 Października 2015 przez gruzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz215a Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jak tam postępy w sprawie programu do niwelety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 łuki pionowe już skończyłem. teraz zajmę się łukami poziomymi oraz bardziej intuicyjnym przenoszeniem danych z mapy na profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcyk Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 czekam i czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Oj, jakoś ostatnio brak czasu na dodatkowe zajęcia. Ale trochę mnie Pan zawstydził i się ruszyłem. Do oficjalnego Profilka dodałem moje narzędzia do tworzenia profili drogowych. Jedno biuro drogowe z tego korzysta w ramach testowania i ostatnio mnie nie naciska na poprawki więc trochę ostatnio utknąłem w miejscu. Teraz wrzucam to do oficjalnej wersji Profilka więc może więcej osób będzie zgłaszać uwagi i propozycje rozwoju. Do weekendu umieszczę opis działania nowych poleceń na stronie. Do ściągnięcia na http://www.instalacjesanitarne.com/profilek_profilek/pobierz/ Wersja oficjalna jest na inny_cada ale na Zwcadzie 2015+ również powinna działać. Na Zwcadzie 2017 niektóre polecenia nie działają jeszcze prawidłowo. Mam nadzieję że uda mi się w kolejnych wersjach Zwcada 2017 uruchomić wszystko. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi