KBR Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Wydaje mi się że temat był już poruszany na forum. Chodzi mi o możliwość wydrukowania z przestrzeni papieru zaznaczonych layout'ów czy to do pdf czy na papierze. Próbowałem przez polecenie publikuj, ale nie bardzo mi to wychodzi ( dzisiaj ZWCAD się wywalił). Wydaje mi się, że kiedyś mi się udało puścić jednocześnie kilka rysunków na drukarkę, ale nie mogę tego powtórzyć. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez KBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam Najpierw trzeba na każdym arkuszu dokonać ustawień wydruku (wybrać drukarkę, format itp.), a wydruk zbiorczy można wykonać przez funkcję _PUBLISH- nie powinno być problemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi