kosmo Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Witam Mam taki oto problem - otóż przy wstawianiu plików dwg jako xref skalują mi się one automatycznie w calach :angry: - nie mogę nigdzie znaleźć ustawień żeby to zmienić. Proszę o podpowiedź jak zmienić jednostkę wstawianych xrefów? Cytuj
pawmal Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Witam Proszę spojrzeć jak wygląda sprawa po wpisaniu polecenia units. Pozdrawiam Cytuj
kosmo Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 pięknie - działa !!! :hi: Wchodziłem w ustawienia rysunku i tam szukałem jednostek - ale było ustawione wszystko na milimetry. Natomiast tej funkcji nie znałem :/ Jeszcze raz dziękuję teraz sie doszukałem - w oryginalnym rysunku od architekta nie ma jednostek - rysunek w ustawieniach jednostek jest wartość = brak jednostek !!! stąd cały problem Jeszcze raz dzięki :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi