Martin_S Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Zniknęły mi narzędzia i nie wiem jak je przywrócić w polskiej wersji Architecture 2014 SP2 po przełączeniu menuzw.ccc na menuzwES.ccc ..proces nieodwracalny instalacja ponowna nie pomaga ... uzywałem tego ZWCAD_Architecture_2014_SP2__2014_08_21__PL.exe po reinstalacji Polecenie: S41_LoadMenuSysWczytywanie pliku menu:C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzw.cccPolecenie:Wczytywanie pliku menu:C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzwES.ccc Edytowane 23 Października 2014 przez Martin_S Cytuj
pawmal Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 Witam Proszę przy wyłączonym programie zmienić nazwę katalogu w powyższej lokalizacji pl-PL na pl-PL_kopia i ponownie uruchomić program. Pozdrawiam Cytuj
Martin_S Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Zrobiłem j.w.. Nie działa coś, normalnie startowo jest ok na początek mamy narzędzia z C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzw.ccc po przełączeniu na nowe menu C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzwES.ccc znikają narzędzia - proces nieodwracalny, no teraz to nie nie wiem co jest grane dodam że w angielskiej wersji przełączanie menu w Architecture działa bez zarzutu. odpowiednikim w PL to menu nazywa sie Elewacja i Przekrój - z nim problem test 2 Polecenie: S41_LoadMenuSysWczytywanie pliku menu:C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzw.sssPolecenie:Wczytywanie pliku menu:C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzwPLAN.sssPolecenie:Wczytywanie pliku menu:C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzw.cccPolecenie:Wczytywanie pliku menu:C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzwPLAN.cccPolecenie:Wczytywanie pliku menu:C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzwES.sssBłąd składni. 3118wiersz:syntax error no i nieodwracalnie nie wrocimy do menuzw.ccc lub menuzwPLAN.ccc Edytowane 24 Października 2014 przez Martin_S Cytuj
Martin_S Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Ok dzięki @kruszynski Pomaga ta wersja pliku menuzwES.zip , po rozpakowaniu podmienić ze starej, błednej na nowy z tego ZIP w polskiej wersji i bedzie ok C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzwES.sss Edytowane 24 Października 2014 przez Martin_S Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi