Martin_S Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Zniknęły mi narzędzia i nie wiem jak je przywrócić w polskiej wersji Architecture 2014 SP2 po przełączeniu menuzw.ccc na menuzwES.ccc ..proces nieodwracalny instalacja ponowna nie pomaga ... uzywałem tego ZWCAD_Architecture_2014_SP2__2014_08_21__PL.exe po reinstalacji Polecenie: S41_LoadMenuSysWczytywanie pliku menu:C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzw.cccPolecenie:Wczytywanie pliku menu:C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzwES.ccc Edytowane 23 Października 2014 przez Martin_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Witam Proszę przy wyłączonym programie zmienić nazwę katalogu w powyższej lokalizacji pl-PL na pl-PL_kopia i ponownie uruchomić program. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Zrobiłem j.w.. Nie działa coś, normalnie startowo jest ok na początek mamy narzędzia z C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzw.ccc po przełączeniu na nowe menu C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzwES.ccc znikają narzędzia - proces nieodwracalny, no teraz to nie nie wiem co jest grane dodam że w angielskiej wersji przełączanie menu w Architecture działa bez zarzutu. odpowiednikim w PL to menu nazywa sie Elewacja i Przekrój - z nim problem test 2 Polecenie: S41_LoadMenuSysWczytywanie pliku menu:C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzw.sssPolecenie:Wczytywanie pliku menu:C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzwPLAN.sssPolecenie:Wczytywanie pliku menu:C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzw.cccPolecenie:Wczytywanie pliku menu:C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzwPLAN.cccPolecenie:Wczytywanie pliku menu:C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzwES.sssBłąd składni. 3118wiersz:syntax error no i nieodwracalnie nie wrocimy do menuzw.ccc lub menuzwPLAN.ccc Edytowane 24 Października 2014 przez Martin_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Ok dzięki @kruszynski Pomaga ta wersja pliku menuzwES.zip , po rozpakowaniu podmienić ze starej, błednej na nowy z tego ZIP w polskiej wersji i bedzie ok C:\Users\MARCIN\AppData\Roaming\ZWSOFT\ZWCADA\2014\pl-PL\Support\ArchData\SysZw\menuzwES.sss Edytowane 24 Października 2014 przez Martin_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi