KBR Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Mam problem nie mogę znaleźć funkcji która umożliwiała przycięcie obiektu rastrowego, a właściwie chyba zasłonięcie części rastra. Wydaje mi się, że kilka lat temu korzystałem z takiej funkcji. Może ktoś mi pomóc? (ZWCAD+ 2014 vernum 21135) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witam Do przycinania obrazów służy funkcja _imageclip lub przytobr Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBR Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzięki! Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez KBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi