KBR Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Coś mi się popsuło w ustawieniach. Funkcja open zamiast wchodzić w okno wyszukiwania pliku do otwarcia, prosi mnie o podanie nazwy pliku, proponując jednocześnie otwarcie ostatnio otwieranego pliku. Propozycja zawiera ścieżkę dostępu. Dzieje się tak niezależnie czy wywołam polecenie z klawiatury, czy poprzedzę _, czy z menu czy z ikonki. vernum = "2014.04.27(21135)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlon Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Zmienna systemowa FILEDIA na 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 tez potwierdzam :) filedia=1 przywraca tryb pracy z oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi