Rekam Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam, Mam problem z instalacją nakładki BAKSCAD II w programie ZWCAD+ 2014. Podejrzewam, że instalator nakładki nie widzi programu CAD przez co nie tworzy odpowiednich odwołań. Czy istnieje możliwość ręcznego dodania do autostartu komend, które wczytałyby tą nakładkę? Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam Czy była instalowana wersja nakładki na ZWCAD czy jakaś inna? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekam Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam Czy była instalowana wersja nakładki na ZWCAD czy jakaś inna? Pozdrawiam Zainstalowałem nakładkę dla ZWCAD jednak ZWCAD+ 2014 nie został wymieniony w obsługiwanych wersjach oprogramowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 na przykładzie e-cad ...BAKSCAD II powinien byc na bieżąco korygowany ...bo np. 2012+ nie był tożsamy z 2014+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam Z informacji jaką udało mi się uzyskać bezpośrednio od producenta nakładki, to nakładka BAKSCAD II nie jest dopasowana do wersji ZWCAD+2014. Ostatnia wersja z jaką działa nakładka to wersja ZWCAD 2012 (bez plusa). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi