bombelko

Użytkownik forum
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About bombelko

  • Rank
    Początkujący

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ok, tak zrobiłem aczkolwiek i tak mam jedną kartę graficzną i oba wybory były takie same. Obserwuje dalej.
  2. Pracuje na laptopie, karta graficzna zintegrowana z procesorem (nowy intel i7). Laptop na bieżąco się aktualizuje, ostatnia aktualizacja karty graficznej była na koniec grudnia. Przed chwilą wymusiłem sprawdzenie aktualizacji i karta graficzna ma najbardziej aktualne sterowniki.
  3. Dziś znowu problem się pojawił, miałem otwarte 3-4 rysunki (niewielkie) i przy otwieraniu kolejnego program się wyłączył, bez żadnego raportu błędu. Pliki wszystkie były lokalne. Czy mają Państwo jeszcze jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu?
  4. Rozumiem, ale w wersji SP2 ten sam plik otwierał się szybciej... Będę dalej obserwował, może tylko przy konkretnym pliku to się dzieje.
  5. Odpowiadając: to była instalacja na innym komputerze pliki otwieram bezpośrednio w eksploratorze Windows program wyłącza się przy plikach sieciowych jak i lokalnych dokonałem restartu profilu, będę obserwować czy dalej temat się będzie pojawiał. Edited: a co jest powodem spowolnienia pracy programu i długiego otwierania rysunków w stosunku do SP?
  6. Dzień dobry, posiadam ZWCad 2019 Professional na Win10. Po przesiadce z Win7 często obserwuje problem, że przy otwieraniu dowolnego rysunku, gdy mam już otwarte kilka innych (niezależnie, czy dużych czy małych, czy z podkładami czy nie) program się wyłączał, bez jakiekolwiek raportu o błędach. Po ponownym włączeniu bardzo często paski narzędzi w interfejsie klasycznym wracały do standardowego rozmieszczenia i znikały te włączone dodatkowo przeze mnie (włączał się tak jakby był włączony po raz pierwszy po zainstalowaniu). Zainstalowałem ostatnio wersję SP2.1 aby sprawdzić, czy coś pomoże -