simbamat Opublikowano Sobota o 17:40 Zgłoś Opublikowano Sobota o 17:40 (edytowane) Witam, używam wersji 2026 ZWCAD. Po utworzeniu szyku ARRAY nie pojawia się menu "Array Creation" tak jak na screenie z kursu: Jak to włączyć? ARRAYASSOCIATIVITY mam <1> EDIT: to samo w wersji beta 2027. Proszę o pomoc. Dziękuję. Edytowane Sobota o 17:55 przez simbamat Cytuj
RobS Opublikowano wczoraj o 06:22 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 06:22 Hej, W wersji 2027 Beta polecenie szyku ma błędy które zostały zgłoszone i przyjęte przez producenta. W ZWCADzie 2026 zakładka powinna się pojawić. Zacznij od resetu profilu. 1. reset profilu proszę wykonać przy wyłączonym programie ZWCAD. 2. Proszę otworzyć dowolny folder i w pasku adresu (z lewej strony) wkleić: %appdata%\ZWSOFT\ZWCAD\2026 3. Zmienić nazwę katalogu pl-PL na pl-PL1 lub analogicznie en-US. Cytuj
simbamat Opublikowano wczoraj o 14:28 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 14:28 (edytowane) Odinstalowałem obie wersje (nie zachowując plików użytkownika). Zainstalowałem wersję: Teraz działa. Poprzednia wersja była testowa (nie działało): Jak sprawdzam aktualizacje online to nie wyświetla mi aktualizacji do wersji: 2.0. Czy będę mógł kiedyś zaktualizować do nowszej wersji (jak ją naprawią)? Edytowane wczoraj o 14:40 przez simbamat Cytuj
RobS Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu Oczywiście, ZWCAD samodzielnie sprawdza aktualizacje. Pojawi się okno z propozycją aktualizacji gdy producent wyda oficjalną wersję. Cytuj
Heinz Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu As far as I know, there isn't even a 2026 SP2.0 yet. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi