simbamat Opublikowano 15 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia (edytowane) Witam, używam wersji 2026 ZWCAD. Po utworzeniu szyku ARRAY nie pojawia się menu "Array Creation" tak jak na screenie z kursu: Jak to włączyć? ARRAYASSOCIATIVITY mam <1> EDIT: to samo w wersji beta 2027. Proszę o pomoc. Dziękuję. Edytowane 15 Sierpnia przez simbamat Cytuj
RobS Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia Hej, W wersji 2027 Beta polecenie szyku ma błędy które zostały zgłoszone i przyjęte przez producenta. W ZWCADzie 2026 zakładka powinna się pojawić. Zacznij od resetu profilu. 1. reset profilu proszę wykonać przy wyłączonym programie ZWCAD. 2. Proszę otworzyć dowolny folder i w pasku adresu (z lewej strony) wkleić: %appdata%\ZWSOFT\ZWCAD\2026 3. Zmienić nazwę katalogu pl-PL na pl-PL1 lub analogicznie en-US. Cytuj
simbamat Opublikowano 17 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia (edytowane) Odinstalowałem obie wersje (nie zachowując plików użytkownika). Zainstalowałem wersję: Teraz działa. Poprzednia wersja była testowa (nie działało): Jak sprawdzam aktualizacje online to nie wyświetla mi aktualizacji do wersji: 2.0. Czy będę mógł kiedyś zaktualizować do nowszej wersji (jak ją naprawią)? Edytowane 17 Sierpnia przez simbamat Cytuj
RobS Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia Oczywiście, ZWCAD samodzielnie sprawdza aktualizacje. Pojawi się okno z propozycją aktualizacji gdy producent wyda oficjalną wersję. Cytuj
Heinz Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia As far as I know, there isn't even a 2026 SP2.0 yet. Cytuj
simbamat Opublikowano 19 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia W dniu 18.08.2026 o 12:57, Heinz napisał: As far as I know, there isn't even a 2026 SP2.0 yet. Pobrałem tą wersję jak zarejestrowałem się aby otrzymać wersję testową na ich stronie. Cytuj
Heinz Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia Okay. Thanks for the info. I didn't know there was an SP2.0, but what do I know? Cytuj
simbamat Opublikowano 7 Września Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września W wersji 2026 SP3 działa poprawnie (wyświetla menu "Array Creation"). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi