W.Labocha Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Po dłuższej pracy na dwóch plikach nie mogę przełączyć widoku na drugi plik. Otrzymuję komunikat: "Proszę zakończyć pracę w linii poleceń przed przełączeniem widoku". Jednocześnie program nie reaguje na wiele poleceń. Mogę powiększać i przesuwać widok, ale próba narysowania czegokolwiek nic nie daje - widoczna jest tylko "łapka". Nie mogę też zamknąć bieżącego widoku itp. Taka częściowa zwiecha, ale na jednym z plików mam nie zapisanej wiele pracy i nie chciałbym jej stracić. Czy mogę prosić o pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Po pierwsze zmień zwcada na aktualy. Wersja 2011.02.28(16649) posiada błędy które naprawiono w 2011.06.30 instalka do ściągnięcia tutaj: http://zwcad.pl/zwcad_wersja_komercyjna.php "Proszę zakończyć pracę w linii poleceń przed przełączeniem widoku". - Rozwiązaniem jest zakończenia uruchomionego polecenia. Tym uruchomionym poleceniem może być: - zaczęta rysowana linia (jak nie klikniejsz drugiego punktu to nie przełączysz się na drugi plik) - zaczęty rysowany inny obiekt - kliknełeś kopiuj i nic nie skopiowałeś. - jakiekolwiek inne polecenie rozwiązanie: wyjdź z polecenia ESC lub zakończ w sposób poprawny dla danego polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi