lewica2 Opublikowano 1 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Cześć, w jaki sposób mogę tekst przygotowany w corel draw lub autocad przenieść do zw3d, ale w sposób umożliwiający jego wydruk jako wypelnienie - chciałbym, żeby powstał taki a'la napis topper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibaron Opublikowano 1 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Cześć, Jeśli został stworzony w acad to otwieramy plik dwg lub dxf wyciągamy zapisujemy do pliku stl, lub innego na drukarkę 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewica2 Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 no własnie o ile dobrze robię pojawia się jako obrys tekstu a nie jako tekst z wypełnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibaron Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Jeśli możesz wstaw tutaj plik i napisz co z tego ma być, wyciągnięta bryła, czy coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewica2 Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Chciałbym wykonać topper - wydrukować na drukarce 3D Napis 3D.Z3 Topper - konur_3D.dwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibaron Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Ale jak to ma wyglądać, opisz problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibaron Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Patrzyłam na podobne modele w necie, tutaj litery nie wszystkie łączą się ze sobą, nie ma też żadnej podstawy więc sam napis trzeba by zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewica2 Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Tekst napisany np. w AC lub ZW3D zostanie wyciągnięty w górę tworząc napis trójwymiarowy. Będzie on wydrukowany i np. zamocowany na patyku i wbity w tort np. 😄 - przykład w załaczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibaron Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Więc trzeba stworzyć napis jak w przykładzie, tak żeby litery łączyły się ze sobą tworząc konstrukcję. W Twoim projekcie brakuje połączeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewica2 Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Mam już to CHYBA ogarniete. Nie mniej możesz spróbować o ile masz taką możliwośc wrzucić to do slicera i zobaczyć co Tobie wyjdzie? Napis 3D.stl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibaron Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Niestety nie mam takiej możliwosci, te połączenia wydają mi się zbyt kruche, ale moze się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi