Zurek87 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Witam, mam następujący problem: potrzebuję zrobić projekt zagospodarowania z ułożeniem kostki brukowej i mam problem z założeniem hatch'a po łuku czy w kole. Chodzi mi o to, aby kostka była ułożona w kole po jej promieniu. Posiadam ZWCada+ 2015 Std. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 raczej się chyba nie da, normalnie hatch jest rozkładany powierzchniowo wg danego układu XY ortogonalnie a nie polarystycznie, co nie znaczy ...spróbuję ten "problem" obejść :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zurek87 Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Kiedyś widziałem na rysunku architekta krajobrazu lecz ręki nie dam sobie uciąć ;) czy było to robione hatch;em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 A pokaż jaki dokładnie wzór kostki Cię interesuje? Prawdopodobnie szybciej bedzie naszkicować zwykłymi liniami i łukami wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zurek87 Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Obojętnie, pierwsza lepsza z materiałów dla architekta ze strony Libet'u. Jakieś proste kształty ujdą, ale coś bardziej skomplikowanego to już gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 tu z Archispace.pl można wiecej chyba znaleźć. Prawdopodobnie wzory są wykreślane indywidualnie, nie hatchami. http://www.archispace.pl/node/30990_Polbruk_S_A_Polbruk_Beganit_gr_6_cm_z_faktura_granitu?hlid=314935#prod_313451_pattern Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zurek87 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi