jani69 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) witam mam problem mam rysunek z mapa jako raster cześć linii tego rysunku jest zawsze niewidoczna w modelu i nie można przesunąć ich na wierzch oraz nad obiekty prosze o pomoc Edytowane 25 Czerwca 2014 przez jani69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 zaznacz ramke rastra i umieść pod spód, wszystkie linie sie ujawnią. Wole rastry 1-bitowe z przeźroczystą roboczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jani69 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 zaznacz ramke rastra i umieść pod spód, wszystkie linie sie ujawnią. Wole rastry 1-bitowe z przeźroczystą roboczą. niestety robiłem to już i dalej się nie ujawniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi